Wszystko co tylko może się okazać ważne na tą chwilę. Wieści zwykle od administracji, ale niewykluczone, że jakiś user będzie miał coś równie istotnego do przekazania.
|
No dalej! Pomóż nam chronić zwierzaki, razem możemy wszystko! :)
|
Czyli wszelkie plotki, ploteczki i inne wieści, jakie tylko wyłapią nasi Reporterzy. Strzeż się, poczta pantoflowa nie śpi. ;)
|
Ogłaszam otwarcie forumowego RP! Wszystkie drobne lokacje będą tworzone na bieżąco, więc leć robić Kartę Postaci. :) Trwają również zapisy na MG, a w miedzy czasie akceptacją zajmują się administratorzy i modzi. Życzymy miłej zabawy. |
![]() |
|
Oficjalna strona >> http://skaiya.proboards.com/index.cgi?
Skaiya to kolejny server Impressive Title (który od dzisiaj stał się moim jedynym). Są tam dodatkowe mapki, no i trochę itemów + części ciała. Oprawa graficzna nie jest piękna, ale ja zrobiłam sobie paczkę tekstur (jeżeli ktoś będzie chciał, to mogę dać link). Instalacja nie jest z pliku Setup. Trzeba pobrać plik Game.exe i go rozpakować w miejscu gdzie chcemy mieć grę na dysku. Potem pobrać najnowszą aktualizację i także ją ręcznie wrzucić do folderu client. Mapy dodatkowe (a zwłaszcza Castaway Isle) nadają się idealnie pod RP, a co najlepsze... największa ilość użytkowników łącznie ze mną obecnych na serwerze naraz wynosi... 3! Grałam przez ok. 2h i powiem, że ta liczba potem zmalała do 1 - czyli tylko ja. 0 lagów. Polecam!
MODERUJĘ TYM KOLORKIEM
Na pewno masz jakiś talent
A gdy zaczną się śmiać – ty nie słuchaj
Rób to dalej
Pokaż im, ze masz tą wiarę
Że to ich cechy są słabe
Życia swego nie przegrałeś,
Bo ty rozwijasz się, nie gaśniesz.
O, to nieźle o3o 3 użytkowników? Gdyby tak było na Sanctum...
Coś mi każe się zarejestrować xD Później to obczaję.
Everything's going to be okay...
No oczywiście SoE nie dorówna. Screenów nie mam, w każdym razie niewiele się różni od zwyczajnego IT, nie licząc nowych części ciała, itemów, mapek. I tego, że często biegają na defie Admini. I tego, że już po pierwszych kilku minutach na ReallyBig znalazłam Overgrown Gazelle.
MODERUJĘ TYM KOLORKIEM
Na pewno masz jakiś talent
A gdy zaczną się śmiać – ty nie słuchaj
Rób to dalej
Pokaż im, ze masz tą wiarę
Że to ich cechy są słabe
Życia swego nie przegrałeś,
Bo ty rozwijasz się, nie gaśniesz.
A jakie to są itemy? :3 I części też jakbyś mogła opisać.
A w jaki temat trzeba wejść żeby to pobrać (chodzi o to forum na proboards)?