Wszystko co tylko może się okazać ważne na tą chwilę. Wieści zwykle od administracji, ale niewykluczone, że jakiś user będzie miał coś równie istotnego do przekazania.
|
No dalej! Pomóż nam chronić zwierzaki, razem możemy wszystko! :)
|
Czyli wszelkie plotki, ploteczki i inne wieści, jakie tylko wyłapią nasi Reporterzy. Strzeż się, poczta pantoflowa nie śpi. ;)
|
Ogłaszam otwarcie forumowego RP! Wszystkie drobne lokacje będą tworzone na bieżąco, więc leć robić Kartę Postaci. :) Trwają również zapisy na MG, a w miedzy czasie akceptacją zajmują się administratorzy i modzi. Życzymy miłej zabawy. |
![]() |
|
Otóż nie owijając w bawełnę, włączam FH, otwiera się czarne okienko, i się wyłącza. Reinstalowałam, instalowałam w innych miejscach itd. i nic.
MODERUJĘ TYM KOLORKIEM
Na pewno masz jakiś talent
A gdy zaczną się śmiać – ty nie słuchaj
Rób to dalej
Pokaż im, ze masz tą wiarę
Że to ich cechy są słabe
Życia swego nie przegrałeś,
Bo ty rozwijasz się, nie gaśniesz.
Nie chce mi się otwierać nowego posta więc tak.
Gram sobie ostatnio w FH i zauważyłam że jak coś ktoś gada to pyska nie otwiera. Dlaczego ?
Usuwałam wszystkie pliki, i nic. Nie pokazuje się błąd, po prostu czarne okienko i się wyłącza. ;p
MODERUJĘ TYM KOLORKIEM
Na pewno masz jakiś talent
A gdy zaczną się śmiać – ty nie słuchaj
Rób to dalej
Pokaż im, ze masz tą wiarę
Że to ich cechy są słabe
Życia swego nie przegrałeś,
Bo ty rozwijasz się, nie gaśniesz.
wilczyca123 napisał:
Nie chce mi się otwierać nowego posta więc tak.
Gram sobie ostatnio w FH i zauważyłam że jak coś ktoś gada to pyska nie otwiera. Dlaczego ?
Poszukaj gdzieś w opcjach "Auto LipSync". Proste jak bułka z masłem. Może też być tak dlatego, gdyż działa to chyba tylko w trybie Local.
Encore Papillon napisał:
Usuwałam wszystkie pliki, i nic. Nie pokazuje się błąd, po prostu czarne okienko i się wyłącza. ;p
A jaki komputer i program? Łindołsik? :3 A spróbuj pogrzebać w "Właściwości". (Najeżdżasz na ikonkę FH, klikasz prawym przyciskiem myszy i "Właściwości" dalej radzę "Uruchom zgodnie z... I tutaj pole do popisu."