Wszystko co tylko może się okazać ważne na tą chwilę. Wieści zwykle od administracji, ale niewykluczone, że jakiś user będzie miał coś równie istotnego do przekazania.
|
No dalej! Pomóż nam chronić zwierzaki, razem możemy wszystko! :)
|
Czyli wszelkie plotki, ploteczki i inne wieści, jakie tylko wyłapią nasi Reporterzy. Strzeż się, poczta pantoflowa nie śpi. ;)
|
Ogłaszam otwarcie forumowego RP! Wszystkie drobne lokacje będą tworzone na bieżąco, więc leć robić Kartę Postaci. :) Trwają również zapisy na MG, a w miedzy czasie akceptacją zajmują się administratorzy i modzi. Życzymy miłej zabawy. |
![]() |
|
Mam grę, od jakiegoś czasu, niestety od niedawna przy logowaniu wychodzi mi komunikat ,,Please click the update buton"
A więc wciskam przycisk update, i niestety wychodzi że nie conectuje.
Co zrobić?
Faktycznie niestety nie działa. A tyle miałam itemów nieeee.... Ale polecam grę http://lastmoon.boards.net/ Last Moon.
Jest to prawie to samo co SoE lecz nie dorównuje mu do pięt.
wilczyca123 napisał:
Faktycznie niestety nie działa.
A tyle miałam itemów nieeee.... Ale polecam grę http://lastmoon.boards.net/ Last Moon.
Jest to prawie to samo co SoE lecz nie dorównuje mu do pięt.
Ja gram w last moon, ale SoE jest dużo lepsze.
I z tobą się zgodzę. W SoE miałam normalnie tyle rzeczy i nawet Druida za zwierzaka.
wilczyca123 napisał:
I z tobą się zgodzę. W SoE miałam normalnie tyle rzeczy i nawet Druida za zwierzaka.
Słyszałam że ma wyjść SoE 2 (koleżanka mi powiedziała).
Mnie tam dawno na SoE nie było (nawet bardzo) i właściwie to nie szkoda mi tych postaci. Co do Last Moon: po screenach wygląda tak samo. W czym właściwie są różnice?
Mahikun napisał:
Mnie tam dawno na SoE nie było (nawet bardzo) i właściwie to nie szkoda mi tych postaci. Co do Last Moon: po screenach wygląda tak samo. W czym właściwie są różnice?
1. Więcej zwierząt: Sarny, króliki, syreny (lwy z rybimi ogonami), wilki, szczury, niedźwiedzie, łasice.
2. Więcej części ciała: nowe ogony, twarze itp.
3. Zadania i NPC je dające.
4. Bazaar na którym można kupić itemy za medale które można zdobyć wykonując zadania. Sprzedają je NPC.
5.Nowe mimiki twarzy (wycie, znudzenie, podekscytowanie a nawet troll face).
A więc jest dużo nowości.