Wszystko co tylko może się okazać ważne na tą chwilę. Wieści zwykle od administracji, ale niewykluczone, że jakiś user będzie miał coś równie istotnego do przekazania.
|
No dalej! Pomóż nam chronić zwierzaki, razem możemy wszystko! :)
|
Czyli wszelkie plotki, ploteczki i inne wieści, jakie tylko wyłapią nasi Reporterzy. Strzeż się, poczta pantoflowa nie śpi. ;)
|
Ogłaszam otwarcie forumowego RP! Wszystkie drobne lokacje będą tworzone na bieżąco, więc leć robić Kartę Postaci. :) Trwają również zapisy na MG, a w miedzy czasie akceptacją zajmują się administratorzy i modzi. Życzymy miłej zabawy. |
![]() |
|
Tutaj piszcie jeśli chcecie do nas dołączyć.
Status: Rekrutacja otwarta!
Należy wypełnić ten formularz:
1. Czy czytałeś/aś i zgadzasz się z regulaminem pisania artykułów? 2. Jakie masz doświadczenie i umiejętności w pisaniu dłuższych form wypowiedzi? 3. Jak często jesteś na forum? 4. Dlaczego Ty?
Już byłam przyjęta ;PPPPP Ale wypełnię w razie coooś xD
1. Tak, parę razy.
2. To zależy, zresztą już pisałam.
3. Codziennie, prawie cały dzień.
4. Od dziecka mam tendencję do robienia długich, czasem krótkich, ale za to wnioskowych artykułów.
Byłabym wdzięczna, za dodanie punktu "5. Czy piszę poprawną polszczyzną."
Ostatnio edytowany przez kociusiek (2012-10-25 20:18:12)
Taki punkt jest zbędny, ponieważ to zostało ujęte w regulaminie.
Wybacz, ale nawet Moderatorzy nie mogą pisać wątków w gazecie, a nie mogę Ci dać uprawnień do moderowania for jako Reporterowi. (nie że tak powiedziano, tak jest zrobione pun) Więc musisz wybierać.
Mahikun napisał:
Taki punkt jest zbędny, ponieważ to zostało ujęte w regulaminie.
Tak, ale tu jest bardziej "Obowiązkowe", bo G. AP. jest takim... takim "Przedstawicielem AP"
Zgłoszenie przyjęte. Witamy w G. AP.
1. Tak czytałem, zgadzam się.
2. No pisałem już trochę takich rzeczy, możecie sprawdzić moje wypowiedzi w encyklopedii zwierząt.
3. Jestem codziennie po ok. 2-5 H, czasami (ale rzadko) mogą być wyjątki i mnie w ogóle może nie być.
4. Ponieważ chętnie piszę artykuły dla aktywnej społeczności, umiem pisać artykuły i piszę estetycznie.
Nie stawiaj spacji przed przecinkami, a po .
Przyjmuję. Niech Ci się dobrze pisze.
1. Tak, czytałam.
2. Swojego czasu pisałam dużo na tzw. blogach o wilkach* (wiadomo, pisze się charakter, historię wilka, a następnie opisuje się jego przygody w notkach na blogu). Stworzyłam jednego bloga, gdzie miałam opisywać swoje przemyślenia. Brak komentarzy i własne lenistwo zrobiły jednak swoje. Potem przeniosłam się na fora i znów zaczęłam pisać. Obecnie pracuję nad jednym opowiadaniem.
3. Codziennie, a na komputerze siedzę średnio dwie-trzy godziny.
4. Lubię pisać, świąteczna przerwa robi swoje. Muszę się czymś zająć, a pisanie artykułów w gazetce bardzo mi odpowiada.
*Jeśli to będzie konieczne mogę podać link do bloga.